Πρακτικό Σεμινάριο για επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Μελέτης και Κατασκευής τεχνικών έργων.

"Ευέλικτη Λιτή ΒΙΜ τεχνική εταιρεία" 

Αύξησε γεωμετρικά την πελατεία σου, διοίκησε με επιτυχία και χωρίς άγχος τα έργα & την εταιρεία σου! 

Mάθε πώς να διαφοροποιηθείς από το 95% των ανθρώπων του κλάδου σου σήμερα.

 Μείωσε τουλάχιστον 50% τα σφάλματα / το κόστος  / τον χρόνο παράδοσης της μελέτης ή του έργου σου!

Αύξησε τουλάχιστον 50% τις πωλήσεις, την απόδοση και το κέρδος εγγυημένα, χωρίς άγχος!! 

Προετοιμάσου για το Building 4.0 που είναι ήδη εδώ. 

Aξιοποίησε τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία ΒΙΜ και συμμορφώσου με το ISO 19650.

Με δοκιμασμένες μεθόδους και εργαλεία 4ης γενιάς ακόμα και αν δεν έχεις καλή σχέση με την τεχνολογία.

Τι είναι ;

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα 100% πρακτικό σεμινάριο που σου δείχνει βήμα βήμα το πώς να οργανώσεις την επιχείρηση και τα έργα σου, χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο και να εξαντλείσαι από την κούραση, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα με πιο έξυπνο τρόπο.

Για ποιούς είναι ;

1.  Για κάθε τεχνική εταιρεία που θέλει εργαζόμενους αποδοτικούς και ευχαριστημένους, που γνωρίζουν τα πάντα για το Building 4.0 και αξιοποιούν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία ΒΙΜ και το ISO 19650 φέρνοντας άμεσα εξαιρετικά αποτελέσματα.

2.  Για επαγγελματίες της Μελέτης και Κατασκευής που :

  • θέλουν να αποκτήσουν τον Απόλυτο Έλεγχο στην κρίσιμη -για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη- διαδικασία εσωτερικής διαχείρισης και διεύθυνσης της εταιρείας και των έργων τους.
  • δεν έχουν ένα σταθερό και προβλέψιμο σύστημα εύρεσης νέων υποψηφίων πελατών ή/και μετατροπής τους σε τελικούς πελάτες,
  • επιθυμούν να μειώσουν δραματικά το χρόνο, κόστος και κακοτεχνίες-ελαττώματα και να αυξήσουν την απόδοση και το κέρδος τους,
  • δυσκολεύονται να διαχειριστούν και να διευθύνουν παράλληλα πολλά μελετητικά ή/και κατασκευαστικά έργα,
  • αφιερώνουν πολλές ώρες πάνω στους μηχανισμούς μελέτης και διαχείρισης έργων, συντονισμό συνεργείων και προμηθευτών… αλλά δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να αποκαταστήσουν την χωρίς άγχος και ένταση αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία, και να δημιουργήσουν την επιθυμητή χρηματοροή στα έργα τους.

3.  Για οικογενειακές τεχνικές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στο να διαχειριστούν τους ρόλους και τις πολλές αρμοδιότητες που υπάρχουν σε μία μικρομεσαία τεχνική εταιρεία ή / και τη διαδοχή.

Πώς δουλεύει ;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως. Παρακολουθείτε από την άνεση του χώρου σας γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο αλλά και σημαντικά χρήματα από τις μετακινήσεις. Θα λάβετε απλές οδηγίες σύνδεσης στο e-mail σας αμέσως μετά την εξόφληση των διδάκτρων.

Γιατί υπάρχει ;

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη πρακτική εκπαίδευση που να δείχνει στους επαγγελματίες της Μελέτης και Κατασκευής βήμα προς βήμα και από το Α στο Ω την μοναδική πρακτική μέθοδο που καλύπτει όλους τους Πυλώνες μιας ελληνικής τεχνικής εταιρείας σφαιρικά, συνδυάζοντας τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία και τη γνώση που χρειάζεται ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο επιχειρηματίας για να βάλει σε τάξη τα έργα και την επιχείρησή του, να οργανώσει το χάος της καθημερινότητας, να διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες και τους πελάτες πιο αποδοτικά, πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη του. Το φυσικό αποτέλεσμα είναι να μπορείς να αυξήσεις σημαντικά τα καθαρά έσοδά σου και το σημαντικότερο είναι ότι μπορείς να το πετύχεις κάνοντας ΛΙΓΟΤΕΡΑ από όσα κάνεις μέχρι σήμερα.

Τα Περιεχόμενα του σεμιναρίου :

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε ενότητα για να διαβάσετε τα περιεχόμενα της αναλυτικά.

Ενότητα 1 : Πώς να αυξήσεις τις πωλήσεις, το τζίρο και το κέρδος σου

Ενότητα 2 : Πώς να οργανώσεις και διευθύνεις επιτυχώς πολλαπλά έργα και την εταιρεία σου

Ενότητα 3 : Πώς να εφαρμόσεις στην πράξη όλα όσα θα μάθεις και πώς να απογειώσεις την επιχείρησή σου σε 8 βδομάδες ή λιγότερο

Σχόλια Πελατών

Με τον Δρ. Βασίλη Μασούλα ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε πριν από 3 χρόνια με ένα πρόγραμμα Ευέλικτης Λιτής εταιρείας. Το πρόγραμμα απευθυνόταν στη Διευθυντική Ομάδα και στους προϊσταμένους των 2 εταιρειών του ομίλου μας (της κατασκευαστικής και βιομηχανικής). Ο Δρ. Μασούλας κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει ένα σωρό άτομα που δεν επικοινωνούσαν σωστά σε μια συμπαγή Ομάδα που αντάλλασσε ιδέες με επαγγελματικό και συγκροτημένο τρόπο δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα της εταιρείας μας. Τα αποτελέσματα του προγράμματος παρουσιάστηκαν στην Ανώτατη Διοίκηση που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την σημαντική μείωση κόστους, χρόνου και την αύξηση ποιότητας. Δύο χρόνια αργότερα συνεργαστήκαμε εκ νέου με τον Δρ. Μασούλα για τη μετάβαση της Διοίκησης των δύο εταιρειών του ομίλου μας στη δεύτερη γενιά και την βελτίωση της διαδικασίας και στελεχών Πωλήσεων. Και εκεί τα αποτελέσματα ήρθαν σε μόλις 3 μήνες! Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Δρ. Βασίλη Μασούλα. Η ισχυρή του προσωπικότητα, οι ηγετικές του ικανότητες και η στάση του θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους που θα θέσετε μαζί του. Ματίνα Κοίλιαρη, CEO SICAP Κατασκευαστική.

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο σεμινάριο του κ. Βασίλη Μασούλα. Μου αρέσει ο πλουραλισμός στους τρόπους μετάδοσης της γνώσης, με θεωρεία, πρακτικά παραδείγματα, βίντεο, εφαρμογή σε πραγματικά έργα μας και εβδομαδιαία ανασκόπηση προόδου τους, με καθοδήγηση συνεχή από τον Δρ. Βασίλη Μασούλα. Εφαρμόζοντας αυτά που μαθαίνουμε βλέπουμε άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ακόμα. Το συστήνω σε κάθε εταιρεία κάθε κλάδου. Παναγιώτης Πικραμένος, SABO SA

Ο Δρ. Βασίλης Μασούλας είναι ο ειδικός για σημαντικά έργα που κάνουν τη διαφορά. Χρησιμοποιώντας πρακτικές στρατηγικές εργαλεία και μεθόδους, υποδεικνύει πάντα τις πρακτικές εφαρμογές που έχει η δουλειά του για την εταιρεία και τη μελλοντική δημιουργία εσόδων. Είναι αφοσιωμένος, προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και πάντα ανοιχτός σε εποικοδομητικά σχόλια, κάνοντας την επιχειρηματική μας σχέση αβίαστη και ευχάριστη! Γεωργία Κοκαλιάρη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης Προσωπικού, Attika Group.

Στο σεμινάριο-πρόγραμμα αυτό όλα γίνονται σύντομα και σταδιακά πιο κατανοητά τόσο στη θεωρεία όσο και στην εφαρμογή. Οι πληροφορίες είναι ουσιαστικές και πιο σε βάθος. Το πρακτικό υλικό, τα εργαλεία, τα πρακτικά παραδείγματα η οργάνωση του σεμιναρίου και η συνεχής καθοδήγηση από τον Δρ. Βασίλη Μασούλα μας έχει βοηθήσει να επιτύχουμε την άμεση ομαδική συνεργασία, την επίτευξη σοβαρής μείωσης κόστους και χρόνου, και την εξάλειψη σφαλμάτων που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.  Κατερίνα Βλάχου, Kotronis Packaging.

Ο Δρ. Βασίλης Μασούλας υλοποίησε το πρόγραμμα "Ευέλικτη Λιτή εταιρεία" από τις αρχές του 2015 έως το τέλος του 2020. Σταδιακά εκπαιδεύτηκαν βιωματικά τα ανώτατα στελέχη, οι μηχανικοί και εργοδηγοί σε ομάδες έργων βελτίωσης. Δόθηκε έμφαση στην εκτέλεση εκπαιδευτικών έργων με άμεσο πραγματικό οικονομικό αντίκτυπο για την εταιρεία μας. Ο Δρ. Μασούλας πέτυχε να δημιουργήσει καλό ομαδικό πνεύμα και ατμόσφαιρα μεταξύ των εκπαιδευομένων καθώς και να τους παρακινήσει να εφαρμόσουν όσα μάθαιναν. Επιπλέον, πραγματοποίησε μια σειρά από ασκήσεις για να εξασφαλίσει την επιτυχή εφαρμογή των μεθόδων και εργαλείων σε αυτά τα έργα. Προτείνω τον Δρ. Μασούλα ως εκπαιδευτή και καθοδηγητή σε όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει ένα ουσιαστικό πρόγραμμα διαχείρισης αναπτυξιακών και κερδοφόρων αλλαγών. Γιώργος Μαυραγάνης, Διευθυντής Στρατηγικής, Halcor

Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε 3 Βοnus  Μεγάλης Αξίας εντελώς Δωρεάν 

Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του σεμιναρίου και συμμετέχοντας στη ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση την Κυριακή 17/07/2022 στις 19:00 θα αποκτήσετε : 

  1. Δωρεάν δυνατότητα ερωτήσεων, επίλυση αποριών και γνωριμία με τον Δρ. Βασίλη Μασούλα
  2. Δωρεάν Παράταση πρόσβασης στο σεμινάριο για έως και 7 ημέρες μετά την διεξαγωγή του
  3. Δωρεάν Προσωπική Συνάντηση Συμβουλευτικής με την ομάδα μας εξατομικευμένα για την Δική σας Επιχείρηση μετά από την συμμετοχή σας στο  "Ευέλικτη Λιτή Τεχνική Εταιρεία"

Ο Βασίλης Μασούλας βοηθάει διευθυντές έργων, επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου και ηγέτες τεχνικών εταιρειών να δημιουργήσουν και να ενσωματώσουν άμεσα διαδικασίες και συστήματα στην επιχείρησή τους ώστε να αυξήσουν τουλάχιστον 50% τις πωλήσεις φέρνοντας και εξυπηρετώντας όσους νέους πελάτες θέλουν, και να μειώσουν τουλάχιστον 50% τις κακοτεχνίες, το κόστος και τον χρόνο παράδοσης των μελετών και έργων τους. 


Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς άγχος και εντάσεις, με προβλεψιμότητα και μαθηματική ακρίβεια και ανεξάρτητα με το αν και πόσες αποτυχημένες προσπάθειες έχουν κάνει στο παρελθόν. 


Το σημαντικό είναι ότι στα σεμινάριά του δύσκολες έννοιες γίνονται πάντα κατανοητές και απλές σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.


Σχετικά με το Εισηγητή του 
ΕΓΓΥΗΣΗ

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

100% Εγγύηση Επιστροφής διδάκτρων χωρίς ερωτήσεις : Μοναδική Εγγύηση Ικανοποίησης και Αξίας.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα πρώτα 30 λεπτά του σεμιναρίου, στείλτε μας ένα email και σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα στο ακέραιο χωρίς καμία απολύτως ερώτηση. Είμαστε τόσο σίγουροι για την απαράμιλλη ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών μας που είμαστε ο μόνος εκπαιδευτικός φορέας που αναλαμβάνουμε αντί για εσάς όλο το "ρίσκο".

Changeland.com 

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ή ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ info@changeland.com

Copyright © 2022 • Changeland Consulting IKE • All Rights Reserved

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. 

>